Sezóna 2022, polosladké, objem 0,75l, 13% alkoholu
Řemeslné víno z ručně sbíraných květů pampelišky. Vůně i chuť připomíná rozkvetlou jarní louku. Silné herbální tóny se snoubí s lehkými tóny medu, propolisu a vůní čerstvě pokosené louky. Doporučuji pít vychlazené.
Sezóna 2022, polosladké, objem 0,75l, 13% alkoholu
Řemeslné víno z ručně sbíraných květů černého bezu. Silná a osvěžující chuť bezinkové šťávy jako od babičky. Doporučuji jako letní drink podchlazené na 0-4 °C s perlivou vodou a ledem příp. snítkou máty. Nenaředěné chutná velice výrazně a ocení jej každý zarytý milovník bezového květu.
Řemeslné ovocné víno z čerstvých jahod. Osvěžující avšak plná vůně i chuť po jahodovém kompotu. Bez přidaných aromat. Jen jahody a celý rok zrání v sudu.
Řemeslné ovocné víno z ananasové šťávy bez přídavku vody. Výborná vůně i chuť po sladkých přezrálých ananasech. Bez přidaných aromat. Jen ananas a celý rok zrání v sudu.
Řemeslná zlatá medovina vyrobená studenou cestou si žádá mnohem delší zrání, avšak odměnou je nám potom unikátní chuť se silně medovými a oříškovými tóny. I přesto se v medovině nenachází žádné koření, bylinky ani aroma. Čistě a pouze jen med. Tak jednoduchá, a přesto tak odlišná od běžné komerční produkce. Vhodná jak studená tak i teplá (pro zachování zdraví prospěšných látek neohřívejte nad 50°C).
Unikátní suchá medovina fermentovaná za studena. Neobsahuje zbytkový cukr, avšak může se pochlubit vysokým procentem alkoholu. Nevšední chuťový zážitek nejlépe připomínající jemnou whisky s oříškovým a medovým tónem. Výborná je při pokojové teplotě ve formě shotu z whisky skleničky. Fermentace studenou cestou si žádá mnohem delší zrání, avšak odměnou je nám potom unikátní chuť se silně oříškovými tóny. I přesto, že se v mojí medovině nenachází žádné koření, bylinky ani aroma. Čistě a pouze jen med. Tak jednoduchá, a přesto tak odlišná od běžné komerční produkce.
Řemeslná zlatá medovina vyrobená studenou cestou si žádá mnohem delší zrání, avšak odměnou je nám potom unikátní chuť se silně medovými a oříškovými tóny. I přesto se v medovině nenachází žádné koření, bylinky ani aroma. Čistě a pouze jen med. Tak jednoduchá, a přesto tak odlišná od běžné komerční produkce. Vhodná jak studená tak i teplá (pro zachování zdraví prospěšných látek neohřívejte nad 50°C).
Řemeslné víno z ručně sbíraných květů pampelišky. Vůně i chuť připomíná rozkvetlou jarní louku. Silné herbální tóny se snoubí s lehkými tóny medu, propolisu a vůní čerstvě pokosené louky. Doporučuji pít vychlazené.
Řemeslné víno z ručně sbíraných květů černého bezu. Silná a osvěžující chuť bezinkové šťávy jako od babičky. Doporučuji jako letní drink podchlazené na 0-4 °C s perlivou vodou a ledem příp. snítkou máty. Nenaředěné chutná velice výrazně a ocení jej každý zarytý milovník bezového květu.
Řemeslné ovocné víno z čerstvých jahod. Osvěžující avšak plná vůně i chuť po jahodovém kompotu. Bez přidaných aromat. Jen jahody a celý rok zrání v sudu.
Řemeslné ovocné víno z ananasové šťávy bez přídavku vody. Výborná vůně i chuť po sladkých přezrálých ananasech. Bez přidaných aromat. Jen ananas a celý rok zrání v sudu.
Nic důležitějšího než tlačítko na odsouhlasení cookies tady nenajdeš. Pokud chceš vědět víc, v patce webu jsou odkazy na čtení - jestli to neznáš nazpaměť už z ostatních webů...