Řemeslná zlatá medovina vyrobená studenou cestou si žádá mnohem delší zrání, avšak odměnou je nám potom unikátní chuť se silně medovými a oříškovými tóny. I přesto se v medovině nenachází žádné koření, bylinky ani aroma. Čistě a pouze jen med. Tak jednoduchá, a přesto tak odlišná od běžné komerční produkce. Vhodná jak studená tak i teplá (pro zachování zdraví prospěšných látek neohřívejte nad 50°C).
Unikátní suchá medovina fermentovaná za studena. Neobsahuje zbytkový cukr, avšak může se pochlubit vysokým procentem alkoholu. Nevšední chuťový zážitek nejlépe připomínající jemnou whisky s oříškovým a medovým tónem. Výborná je při pokojové teplotě ve formě shotu z whisky skleničky. Fermentace studenou cestou si žádá mnohem delší zrání, avšak odměnou je nám potom unikátní chuť se silně oříškovými tóny. I přesto, že se v mojí medovině nenachází žádné koření, bylinky ani aroma. Čistě a pouze jen med. Tak jednoduchá, a přesto tak odlišná od běžné komerční produkce.
Řemeslná zlatá medovina vyrobená studenou cestou si žádá mnohem delší zrání, avšak odměnou je nám potom unikátní chuť se silně medovými a oříškovými tóny. I přesto se v medovině nenachází žádné koření, bylinky ani aroma. Čistě a pouze jen med. Tak jednoduchá, a přesto tak odlišná od běžné komerční produkce. Vhodná jak studená tak i teplá (pro zachování zdraví prospěšných látek neohřívejte nad 50°C).
Nic důležitějšího než tlačítko na odsouhlasení cookies tady nenajdeš. Pokud chceš vědět víc, v patce webu jsou odkazy na čtení - jestli to neznáš nazpaměť už z ostatních webů...